Lako do vitke i seksi linije: 3 napitka koji smanjuju obim struka

0

Čaj od nane je izvrstan sagorevač kalorija

 
Ledeni čaj od nane
Nana odlično gasi žeđ i osvežava tokom visokih temperatura. Ali, da li ste znali i da je dobar sagorevač kalorija? Ova je biljka, naime, poznata kao pokretač metabolizma koji pomaže u razgradnji masti u organizmu. Skuvajte čcaj od nane na uobičajeni način bez dodatka šećera, ohladite ga u frižideru i dodajte nekoliko kocki leda.

Šejk od ananasa
Sveži ananas sadrži enzim bromelin koji delotvorno razgrađuje proteine iz hrane, olakšava varenje i smanjuje nadutost. Tako se nameće kao odličan sastojak zdravih napitaka za kritično područje struka. Isecite ananas na kockice pa ga pomešajte s jednim jogurtom u fini šejk. Želite li da postignete dodatni efekat, ananas pomešajte s probiotikom, koji dodatno poboljšava rad sistema za varenje.

Limunada sa svežim krastavcem
Niste baš ljubitelj obične vode, a ona kupovna s ukusima je prepuna šećera? Isprobajte ovaj jednostavan recept! U dva litra obične vode uronite svež krastavac isečen na kriške ili kolutove, isceđen sok jednog limuna ili limete, malo narendanog svežeg džumbira i par listića nane. Ostavite napitak u frižideru na nekoliko sati, pa poslužite uz nekoliko kockica leda.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here