Lakrdija se nastavlja: Partizan kažnjen sa 989.000 dinara!

0

Duško Vujošević
 

Cirkus se nastavlja! I to u režiji izvesnog Dragana Gogića, široj SPORTskoj javnosti potpunog anonimusa, koji je na potpuno nelegalan način promovisan u direktora Košarkaške lige Srbije! Svoju samovolju, ili možda onih koji su ga doveli u Kuću košarke, uglavnom pokazuje izricanjem apsurdnih kazni na račun skidanja sakoa, komentarisanja suđena… KK Partizan mora da izdvoji milion dinara, uglavnom za "verbalni delikt", dok je Crvena zvezda skoro tri puta manju kaznu za gađanje bakljom svojih "navijača" (pogođen Mihajlo Andrić) i ulazak u teren "navijača" koji je fizilčki želeo da se obračuna sa Aleksandrom Pavlovićem! Po standardima dotičnog Gogića ljudski život nije vredan, važno je baviti se kodeksom oblačenja… Svaka čast, uz pitanje čije interese štiti dotični Gogić? U SPORT je sasvim sigurno poptuno zalutao…

 

Trener Duško Vujošević kažnjen sa 230.000 dinara zbog komentarisanja suđenja na utakmici. Pored toga, strateg crno-belih kažnjen je i zbog tehničkih grešaka sa 276.000 dinara.

 

Zbog tehničke greške kažnjen je i igrač Partizana Aleksandar Pavlović sa 23.000 dinara, a moraće da plati i 115.000 dinara zbog komentarisanja suđenja. Letonac Davis Bertans kažnjen je sa 23.000 dinara, takođe zbog tehničke greške.

Zbog ubacivanja čvrstih i mekih terena u predmet Partizan će morati da plati još 322.000 dinara.

 

Trener FMP-a Milan Gurović kažnjen je ukupno sa 149.500 dinara zbog isključenja, potom jer je ostao u hali nakon isključenja, ali i zbog toga što je napustio konferenciju za novinare! Od koga je čuo Gogić da je Gurović napustio konferenciju? Trener FMP je strpljivo odgovarao na sva pitanja novinara! Posle svega, postavlja se pitanja šta će biti u predstojećem plej-ofu? Da li ima smisla nastaviti takmičenje i po koju cenu? Liga je blaga prema ispadima huligana, a vrlo oštra kad je u pitanju izgled trenera! Šta ćemo sledeće videti na košarkaškim terenima, i ko će odgovarati ako posledice budu mnogo ozbiljnije?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here