Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je danas da je ponosan što je njegova ekipa druga na tabeli Super lige Srbije i naveo da tako veliki klub može da se bori i za šampionsku titulu.

– Biti ispred Partizana, TSC-a, Čukaričkog, Spartaka i ostalih i prići Zvezdi na samo šest bodova nije mala stvar. Priča se kako Zvezda beži Partizanu devet bodova, a Vojvodinu opet niko ne pominje, što smeta svakom našem navijaču i Novosađaninu. Fudbal ne igraju samo Crvena zvezda i Partizan – rekao je Lalatović, preneo je sajt kluba.

– Jako sam ponosan na to što smo trenutno drugi i prvi koji prate Crvenu zvezdu. Nadam se da ćemo tako i nastaviti, a želja svih nas u klubu, kao i naših navijača, jeste da ostanemo na drugoj poziciji – dodao je trener novosadske ekipe.

On je ocenio da je njegova ekipa zasluženo druga na tabeli.

– Tabela pokazuje da smo u ovom trenutku u boljoj formi od Partizana. To je veliki klub, sa sjajnim igračima i trenerom o kojem ne treba trošiti reči. Zaslužuju sve pohvale, ali činjenice kazuju da smo ih pobedili na poslednja tri meča i da smo trenutno tri boda ispred njih. U poslednje vreme, jesmo bolji od njih – naveo je Lalatović.

Trener Vojvodine rekao je i da nije nemoguće da se ekipa ove sezone bori za titulu.

– Ni kada smo pričali da želimo da osvojimo Kup, niko nas nije shvatao ozbiljno. U tome smo uspeli, pa zašto ne bismo osvojili i titulu? Ne mora da znači da će se svake godine smenjivati Crvena zvezda i Partizan kao na traci. Pojavio se neko treći, a to je Vojvodina. Zvezda nam beži šest bodova i dolazi nam ovde, a ja bih jako voleo da do tada ne napravimo nijedan kiks, pa da ovde odigramo lepu derbi utakmicu i pokušamo da pridjemo za još jedan korak bliže – naveo je.

On je rekao i da je Vojvodina veliki klub, “da joj pripada da bude prvak Srbije” i da se nada da će se to u skorije vreme desiti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here