Lalatović: Da srušimo lošu tradiciju

0

 Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović
 

"Najbitnije je da srušimo nezgodnu tradiciju iz prethodnih godina sa početka prvenstva, pošto je Crvena zvezda zabeležila samo dve pobede u prethodnih 12 sezona u prvim kolima. Nadam se da ćemo u tome uspeti, iako smo u malom problemu jer pojačanja nemaju pravo nastupa zbog svima poznatih problema", rekao je Lalatović. 

 

Crvena zvezda ne može da registruje devetoricu novih igrača zbog neizmirenih dugovanja prema bivšim igračima i klubovima.

"Nažalost nećemo moći da računamo na novajlije, ali igrači koji će sutra istrčati na teren su najboljih 11 u ovom trenutku. Siguran sam da će oni dati 200 odsto svojih mogućnosti i verujem da ćemo ostvariti pobedu. Igrači imaju kvalitet", rekao je Lalatović.

 

Takmičenje u Super ligi počinje za vikend, a fudbaleri Crvene zvezde sutra od 19.30 časova na "Marakani" igraju protiv Radničkog iz Niša.

"Očekuje nas vrlo važan meč protiv Radničkog iz Niša koja je iskusna ekipa predvođena odličnim trenerom i koja zna da igra na rezultat. Moji igrači moraju da nametnu ritam od prvog minuta i budu maksimalno koncentrisani", rekao je Lalatović.

 

On je ovog leta preuzeo Crvenu zvezdu, a na klupi je zamenio Slavišu Stojanovića.

"Nemam tremu, ja sam već 18 godina ovde, osećam se kao kod kuće", rekao je Stojanović.

 

Lalatović je istakao da još ne zna da li će Darko Lazović moći sutra da igra, pošto prethodnih dana nije trenirao zbog bolova u prednjoj loži i da će više informacija imati posle današnjeg treninga.

 

Fudbaler Crvene zvezde Savo Pavićević je rekao da Radnički ima bolju ekipu nego prošle sezone.

"Prva utakmica u sezoni je uvek najteža. Nas očekuje nezgodan protivnik, mislim da su ove sezone bolji nego prethodne. Moramo da budemo koncentrisani i da od prve sekunde damo sve od sebe", rekao je Pavićević.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here