MN press
Nenad Lalatović

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović imao je zanimljivo izlaganje posle pobede njegovog tima nad Radničkim iz Niša 1:0

– Momci su izgarali svih 90 minuta, domaći nisu imali nijednu stopostotnu šansu, nema razloga niko da se buni, sudije su fenomenalno obavile posao, penal po meni nije bio i to će se videti. Ne vidim razloga da se diže tenzija u srpskom fudbalu, ovako treba da se sudi, 50:50 – istakao je Lalatović pred kamerama Arene Sport.

Međutim, postoji nešto drugo što ga tišti, a to je po svemu sudeći, odnos uprave Vojvodine prema njegovoj ekipi, s obzirom da ih je i ranije opominjao na dugovanja prema igračima.

– Pokazali smo kako se bori za dres Vojvodine, za grb Vojvodine, za Novi Sad, za sever Srbije, jer Vojvodina je najveći klub na severu Srbije. Još nešto ću reći, ponosan sam na igrače, sad moraju još neki da se bore za nas, kao što se mi borimo za njih. Sad želim njihovu borbu da vidim za Vojvodinu. Moji igrači njih sad uče kako se gine za grb Vojvodine.

Sad pokažite vi, koji ste ostali u Novom Sadu! Danas sam video tri naša navijača, a moglo je da ih bude deset. Dođite, bodrite Vojvodinu, nemojte da sedite kući, nego dođite bodrite, mi smo pokazali kako se bori i gine za ovaj grb – poručio je Lalatović, udarajući se u grudi i pokazujući na grb Vojvodine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here