Lalatović zadovoljan pobedom u debiju na klupi Zvezde

0

Dobar početak: Nenad Lalatović
 

"Čestitam igračima na prikazanoj igri i odnosu, sve što sam tražio od njih ispunili su na terenu. Iskoristili smo šanse i poveli sa 2:0 u završnici prvog poluvremena. U drugom delu smo dominirali, stvorili četiri-pet stopostotnih šansi, koje nismo iskoristili", rekao je Lalatović posle utakmice za televiziju Arenasport.

 

Fudbaleri Zvezde pobedili su Radnički sa 2:0 u prvom kolu Super lige Srbije i stekli prvu pobedu u domaćem šampionatu u prvom kolu još od 2009. godine. To je bila prva zvanična utakmica Lalatovića na klupi Zvezde, nakon što je ovog leta zamenio Slavišu Stojanovića.

 

Crveno-beli su igrali bez devetorice novih igrača koje klub nije mogao da registruje zbog neizmirenih dugovanja prema bivšim igračima i klubovima.

"Prekinuli smo taj niz od četiri-pet godina poraza u prvom kolu. Pobedu posvećujem svojoj porodici i navijačima. Zadovoljan sam, ovi igrači su pokazali da sa pravom nose dres Crvene zvezde", rekao je Lalatović.

 

Trener Radničkog Dragoslav Stepanović rekao je da je njegova ekipa igrom u drugom poluvremenu pokazala da može da parira svakom timu.

"Zvezda je bila mnogo bolja u prvom poluvremenu, nismo mogli taktički da joj pariramo. Imali smo šansi i polušansi iz kojih smo mogli da napravimo nešto ozbiljnije, ali izgleda da smo se ili uplašili ili je to što igramo prvu utakmicu pa nismo još u formi u kojoj bi trebalo", rekao je Stepanović.

 

"Zvezda je ceo posao završila u poslednja dva minuta prvog dela. Slede utakmice sa Partizanom i Jagodinom, a nadam se da je drugo poluvreme pokazalo mojim igračima da mogu da se takmiče i sa Crvenom zvezdom i svima drugima", dodao je Stepanović.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here