Lav Kup: Teško ranjen navijač Zvezde!

0

Poprište krvavog sukoba: Severna tribina "Marakane"
 

Tuča je izbila tokom utakmice protiv OFK Beograda u polufinalu Lav Kupa Srbije na severnoj tribini beogradske "Marakane", na kojoj su tradicionalno najverniji navijači Crvene zvezde, rekao je predsednik klinike "Anlave" Slobodan Ivanović.

 

"Do tuče je došlo u drugom poluvremenu. Mladić je zadobio teške telesne povrede, a u pitanju je ubodna ili prostrelna rana, sa leve strane trbuha. Naša ekipa je odmah sprovela reanimaciju, a potom smo mladića prebacili u Klinički centar, gde je izvršena dijagnostika i, najverovatnije, hirurška intervencija", rekao je Ivanović.

 

Ministar Dačić: Uhapsićemo počinioca

Prema ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću, policija poseduje saznanja o potencijalnom izvršiocu i potraga za njim je u toku.

“Policija vodi istragu i utvrdiće odgovornost redarske službe zbog unošenja vatrenog oružja na stadion i odgovornost obezbeđenja koje je angažovao organizator utakmice“, rekao je Dačić, dodavši da očekuje da će izvršilac uskoro biti uhapšen.

On je dodao da su u tuči na severnoj tribini, gde se okupljaju najvatrenije pristalice Crvene zvezde, još dvojica navijača zadobila lakše telesne povrede.

 

“Vrelić je u Urgentnom centru reanimiran, zadobio je prostrelnu ranu stomaka i grudnog koša sa povredama unutrašnjih organa“, potvrdio je Tanjugu portparol Urgentnog centra Drago Jovanović.

 

Pre večerašnje utakmice, navijači Zvezde oštetili su dva autobusa, na liniji 59 i 23. Reč je o navijačima koji su na Kanarevom brdu ušli u autobus broj 59, i sve do Zvezdinog stadiona, divljali i lupali po autobusu. U toku je policijski uviđaj.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here