Laž je da su me tukli u Crnoj Gori

0

 "Smučilo mi se da o meni lupeta ko šta stigne. Moram konačno da zaštitim sebe i sve ono u šta sam godinama vredno ulagala. I pored svega, ja ostajem dama. Iza mene je 15 godina kvalitetnog rada. Uvek sam tvrdila da se samo motikom dolazi do hleba, pa "motiku" ne ispuštam iz ruku. Ali, neću više da trpim da bilo ko pljuje po meni, ničim izazvan. Strašno sam ljuta, onako kako nikad nisam bila. Boli to što je ljudima danas potrebno tako malo da bi nekog oskrnavili, ponizili i blatili", kaže Danijela.

 

Da li mislite na priču o tome kako ste pretučeni u Crnoj Gori?

"Upravo to! Uvek sam imala opravdanja za ljude. Razumem sedmu silu, kolege, besomučnu trku za senzacijom, uspehom, skretanjem pažnje. Ali, stvari su otišle predaleko. Medijska nepristojnost je postala nepodnošljiva i više nemam živaca da trpim. Zato sam odlučila da prvi put u životu presavijem tabak i na sudu potražim pravdu."

 

Ljubav ni na vidiku

"Ljudi preteraše udarajući na moje dostojanstvo, na sve što mi u životu znači. Dokazala sam da se na estradi može uspeti bez podmetanja, potplaćivanja, spletkarenja i mnogih drugih sumnjivih i nemoralnih aktivnosti", ističe Danijela.

A, kakva je situacija na ljubavnom planu?
"Mirna. U mom životu se ni ne nazire nikakva ljubav".

 

Šta je istina u toj priči?
"Sve je čista konstrukcija! Čak je i moja izjava potpuno izokrenuta. Ja sam tepmperamentna devojka, držim do sebe, hrabra sam. Ne vidim sebe ni u jednoj priči o pretučenim ženama. Nikada ne bih dozvolila da budem ponižena i poražena. Emotivna sam, osetljiva, a najviše me pogađa nepravda. Moram da branim svoju čast, posebno što bljuvotine koje se o meni pišu ničim nisam izazvala."


A sve je počelo sa vašom čudnom šminkom na Grandovom festivalu, pa je kasnije ispalo da ste, navodno, tako "skrivali" modrice?

"Uvek sam išla korak ispred svih i to je definitivno problem u ovoj sredini. Nažalost, svako odstupanje od klasike, bar kada se o meni radi, nailazi na osudu. Nekima na estradi je dozvoljeno sve, nekima nije. Ja očigledno spadam u ovu drugu grupu. Moj izgled na festivalu podigao je nezapamćenu medijsku prašinu. Nadala sam se da je svakog čuda za tri dana dosta, ali izgleda da to za mene ne važi."

Da li se sada kajete što se niste pojavili u nekoj umerenijoj varijanti?
"Ne, zašto bih se kajala kada će se ceo festival pamtiti po meni? Nažalost, ta šminka nije bila fotogenična kako sam očekivala, ali bože moj. Bacila je u senku predivnu pesmu "Nemoj da me žalite" koju sam pevala. Pesma se već izdvojila i učiniću sve da je predstavim na pravi način. Ovih dana snimiću i spot za nju. Opet ću biti za korak ispred drugih, po kvalitetu, po idejama, originalnosti. To će me, verujem, ponovo učiniti metom!"
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here