Lazetić: Trofeji preči od Steaue

0

Neće sa "Marakane" – Nikola Lazetić

"Javljali su se predstavnici rumunskog kluba, ali ljubazno smo im se zahvalili na ponudi. Nema šanse da napustim Crvenu zvezdu i ove sjajne momke koje predvodim. Vratio sam se na "Marakanu" da bih osvajao trofeje. Prošla sezona nije bila uspešna. Trenutno smo u trci za oba trofeja i ne dolazi u obzir da odem kad su pehari na pola puta od Crvene zvezde. Ostajem sigurno", rekao je Lazetić.

 

Kapiten želi i da produži ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana.

"Mnogo mi znači ponuda da produžim ugovor. Trenutni ugovor mi ističe za šest meseci. Najmanji je problem da sednemo da se dogovorimo. Verujem da će nam biti potrebno dva minuta da potpišemo ugovor o nastavku saradnje", dodao je Lazetić.

 

On je najavio da su trenutno u prvom planu pripreme za nastavak sezone.

 

"Velika je hladnoća, "debeo" minus, ali jači smo od svega. Imamo odlične uslove, teren sa veštačkom travom. Polako se uigravaju sve linije tima, ipak najvažnije je da nema upala, da se niko nije povredio. Preguraćemo ovaj period do odlaska u Tursku, gde će sve biti mnogo lakše", zaključio je kapiten Crvene zvezde.

 

Lazetić: Svi protiv nas
"Udarili smo temelje u Beogradu, pred nastavak priprema u Antaliji. Moramo da pružimo punu podršku novajlijama, da se što bolje uklope u kolektiv. Svi znamo kako nam je bilo kad smo prvi put stigli na "Marakanu". Potrebno je da budemo maksimalno spremni, jer će u drugom delu sezone biti mnogo teži. Lideri smo na tabeli i svi će kidisati na nas. Ukoliko u ovom periodu uradimo sve kako treba, neće biti problema. Nastavićemo sa pobedama i osvojiti trofeje", kaže Lazetić.


OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here