Lažna otmica u Gornjem Milanovcu

0

Kako je danas saopštila policija, osumnjičenim Dediću i Vasovićevoj se na teret stavlja da su inscenirali Aleksandrinu otmicu pokušavajući da od njenih roditelja iznude novac.

Prema prethodnom dogovoru oni su se u petak oko 11 sati našli na autobuskoj stanici u Gornjem Milanovcu, odakle je Aleksandra navodno trebalo da otputuje za Užice.

 

Neposredno posle toga Dedić je iz Čačka, a zatim iz svog stana u Gornjem Milanovcu, gde se sve vreme nalazila Aleksandra Vasović, poslao njenom ocu više SMS poruka obaveštavajući ga da mu je ćerka oteta i tražeći pri tom otkup, prvo od 30.000, a potom 5.000 evra.

 

Osumnjičeni Jevtić i Lazarević bili su angažovani da prevezu Dedića i Vasovićevu do mesta zvanog Ždreban, na putu Gornji Milanovac-Grabovica, gde je dogovorena konačna predaja otkupa.

 

U brzoj i efikasnoj akciji čačanske i gornjomilanovačke policije, kako je saopšteno, jutros oko dva sata na pomenutom mestu uhapšena je ova četvorka kod koje su pronađeni mobilni telefoni i kartice koje su koristili za komunikaciju i slanje SMS poruka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here