Lazović: Lepo je vratiti se u reprezentaciju

0

Opet "orao": Danko Lazović vratio se u reprezentaciji posle tri i po godine
 

"Lep je osećaj vratiti se u reprezentaciju posle tri i po godine. U sportu, a posebno u fudbalu, čovek nikada ne treba da bude izričit, jer sam sam sebi skočio u usta. Ali, ta 2011. je iza nas. Sada sam ovde i nadam se da ću pomoći ekipi", rekao je Lazović novinarima.

 

Ovaj napadač je posle tri i po godine odlučio da ponovo zaigra za reprezentaciju, iako je 2011. rekao da je ona za njega "završena priča". Prvotimac Partizana je kazao da je selektor Dik Advokat odgovoran za njegov povratak.

 

"Prelomio sam posle razgovora sa selektorom. Advokat je iskren čovek, a ta iskrenost ume i da zaboli. Ubedio me je da se vratim posle jednog jako kvalitetnog i za mene poučnog razgovora", rekao je Lazović.

 

Reprezentacija se okupila u Staroj Pazovi za mečeve protiv Jermenije u gostima i Albanije kod kuće, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

 

Naknadni poziv dobio je i Nikola Maksimović, posle povrede Dušana Baste i Antonija Rukavina.

 

"Drago mi je što sam na spisku, bez obzira u kom trenutku sam pozvan. Uvek sam spreman da igram za reprezentaciju. Bio sam i pre, ali sam u međuvremenu mnogo sazreo, napredovao. Ova ekipa ima veliki kvalitet i ne treba da se plaši za rezultat", rekao je Maksimović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here