Lazović: Poželeo sam promenu

0

"Posle šest godina igranja u Holandiji, Fejenordu, Viteseu i PSV Ajndhovenu, poželeo sam nešto da promenim. Istina, ova sezona bila je izuzetno dobra za mene. Dolaskom novog trenera stvari su se naglo promenile u moju korist, dobro sam igrao, imali smo odlične rezultate. Za razliku od prošle sezone kad je bilo zaista mnogo problema sa trenerom…", objasnio je 26-godišnji napadač.

Holandski mediji, navodno su, citirali čelnike PSV, koji su naglasili da je odlazak u Zenit urađen na "izričito Dankovo insistiranje".

 

"Nije to baš tako… Istina je da se sve odigralo veoma brzo. Posle utakmice protiv Hamburgera u Ligi Evrope. Iskreno, stigla je ponuda koju nisam mogao da odbijem. Trener PSV nije bio za odlazak, ali uprava kluba je prihvatila ponudu iz Rusije i po dolasku u Alžir praktično sam jednog nogom već bio u Zenitu", priznao je nekadašnji napadač Partizana.

Ostaje još dilema vezana za priključivanje novom klubu.

 

"Do konačnog ozvaničenja saradnje sa Zenitom ostalo je još samo da prođem lekarske preglede. Kad dobijem tu potvrdu, odmah ću potpisati ugovor i priključiti se ekipi".

Trener ruskog Zenita je Italijan Lućano Spaleti.

 

"Upravo ta činjenica je odigrala možda i presudnu ulogu da prihvatim ponudu Zenita i budem njihov član, kako ugovor predviđa, sledeće četiri godine", zaključio je Lazović.

Ruski i holandski mediji objavili su da će Zenit za transfer Danka Lazovića platiti PSV Ajndhovenu oko pet miliona evra. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here