Lazović strpljivo čeka svojih pet minuta

0

Napredak Lazovića u odnosu na letošnji dolazak iz Borca vidljiv je na svakom treningu, a Petrović ne propušta priliku da pohvali mladog fudbalera, ali i da savetom ispravi nedostatke.

 

"Nisam nestrpljiv, naprotiv. Umem i mogu da sačekam, posebno kad vidim koliki napredak ostvarujem kroz treninge sa starijim drugovima i Pižonom. Mnogo mi znači svaki savet šefa struke. On me stalno opominje na borbenost i defanzivni deo odgovornosti. Neke stvari treba da nadogradim kako bih zaista mogao da preuzmem ulogu koja mi se sprema u budućnosti. Ipak, sigurno je i da želim šansu jer mislim da mogu i umem. Naravno, rezultat kluba je u prvom planu i za sada smo svi optimisti. Mislim da će šanse biti na proleće, a na meni je da je iskoristim uvek", kaže Lazović.

 

Lazović ističe da mnogo uči i od Nikole Lazetića, iskusnog igrača koji upravo igra na njegovom mestu. "Kapitenski odnos Lazetića prema nama mlađima nikada nije bio sporan. Tu je da da savet i da pomogne. Mislim i da od njega mnogo učim i spremam se da ga nasledim na poziciji kad za to dođe vreme", kazao je za zvanični sajt Lazović.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here