EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
Lebron Džejms

Veliki skandal potresa SAD. Zvezda NBA lige Lebron Džejms, koji je svu svoju karijeru negovao imidž porodičnog čoveka, našao se u središtu seks skandala.

Naime, popularna američka influenserka Sofia Frenklin koju na Instagramu prati 761.000 ljudi, javno je optužila Lebrona da je u više navrata prevario svoju suprugu.

Frenklin je u razgovoru s frontmenom grupe Maroon 5 Adamom Levinom otkrila šokantne detalje o slavnom košarkašu. Ispričala je i kako Džejms dolazi do devojaka sa kojima vara suprugu.

– Ne budi glup! Ti si poznat Adame, znaš kako to ide. Nikada nisam bila pozvana, ali moje prijateljice jesu. Telohranitelji dođu do devojaka i pitaju ih da li hoće sa njima kući ili na neko drugo mesto. One potpišu ugovor o tajnosti kako ništa ne bi izašlo u javnost – ispričala je Frenklin pa dodala:

– Isto sr*** je i s Lebronom. Stalno organizuje razne zabave na kojima se potpisuju ugovori o poverljivosti. Šta, nisi znao da je Lebron preljubnik? – šokirala je sve Sofija.

Njene optužbe su izazvale veliku buru u javnosti. Navijači su uglavnom stali na stranu Lebrona i tvrde kako Sofija sve izmišlja zbog popularnosti. Lebron i Savana inače važe za jedan od najskladnijih slavnih parova. Zajedno su još od srednje škole, a slavni košarkaš je u više navrata isticao kako mu je supruga najveća ljubav, oslonac i najbolji prijatelj. U braku su od 2013. godine, a imaju dva sina i kćer.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here