Foto: MN Press
Vladimir Jovanović

Damir Markota više nije košarkaš Cibone, saopštio je danas klub iz Zagreba.

Nedugo nakon što se saznalo da je tokom utakmice protiv Gorice ušao u sukob sa trenerom Vladom Jovanovićem, Cibona je je saopštila da je sa Markotom postignut sporazumni raskid saradnje.

– Svima je poznata emocija s kojom je nastupao, a u prethodnom periodu zbog povrede Ahilove tetive bio je sprečen da pomogne saigračima onoliko koliko je hteo. Nesporazum između trenera Jovanovića i Markote, sa kojim je javnost upoznata, rešen je na miran i civilzovan način. Situacija je trebalo da ostane unutar svlačionice – stoji u saopštenju Cibone.

Markota, koji se u oktobru peti put vratio u klub kada je potpisao ugovor do kraja sezone, zahvalio se Ciboni na ukazanoj prilici i svim lepim godinama koje je proveo u klubu.

– Žao mi je što je došlo do ranijeg rastanka nego što je planirano. Nadam se da će nas poslužiti zdravlje do kraja, pa će onda doći i rezultat. Moje zdravlje trenutno nije najbolje i ne mogu da dam svoj maksimum. Ono što se dogodilo znamo mi koji smo bili tamo, rešili smo to između sebe i tako će i ostati – rekao je Markota.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here