Denver Nuggets center Nikola Jokic, right, shoots over Houston Rockets forward Christian Wood in the first half of an NBA basketball game Monday, Dec. 28, 2020, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)

Denveru ne ide najbolje od početka sezone, Nagetsi imaju tri pobede uz pet poraza, ali je zato Nikola Jokić krenuo odličnim tempom.

Denver je poražen na meču sa Dalasom, 124:117, a na račun Jokića, koji je na tom susretu postigao 38 poena, stigle su nove pohvale.

Takođe iz Teksasa i to od legende San Antonio Sparsa, Tima Dankana.

Gostujući na jednom podkastu, sjajni košarkaš, koji je sa San Antonijom osvojio šet šampionskih prstenova, poslednji 2014. godine, rekao je da veoma pažljivo prati dešavanja u svetu NBA.

Na pitanje, koga posebno voli da gleda, rekao je:

– Volim da gledam Denver, volim da gledam Jokića. Baš volim da pratim Džokera, mnogo je zabavan. Njegova kreativnost, rad stopala, njegova dodavanja, mnogo je zabavno gledati ga – priznao je Dankan.

On je bio poznat po tome da o svojim kolegama nikada nije voleo da priča u negativnom tonu. Kaže da mu nije prijalo ni da se upušta u rasprave sa njima.

– To nije bio deo mog repertoara. Ljude više frustrira kada kada samo radite svoj posao, bez obzira šta govorili o vama. To što pričaju ne treba da vas pogađa, na kraju više pogodi njih. To je bio moj način, to se uklapalo u moj stil igre – izjavio je Dankan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here