Čuveni nemački fudbaler Mario Gomez završio je karijeru u 35. godini.

Nekadašnji reprezentativac Nemačke postigao je gol na svom poslednjem meču u karijeri u porazu Štutgarta od Darmštata rezultatom 1:3. Ipak, „švabe“ su i pored ovog neuspeha obezbedile povratak u Bundesligu.

Gomez je tokom karijere igrao za Štutgart (u dva navrata), Bajern Minhen, Fiorentinu, Bešiktaš i Volfsburg. Ukupno je ppostigao 304 gola na 582 zvanična klupska meča. Za „pancere“ je upisao 78 nastupa i 31 pogodak.

 

1 COMMENT

  1. Mario Gomez je bio jedan od među najboljim igračima u svim klubovima gde god je igrao. Mario je rođen od španskih roditelja u Ridlingenu 20 km. od Rojtlingena a. 55 km. od Štutgarta. Dostigao je poštovanje u celoj namačkoj od nas navijača. Mario se uvek pokazao kao fer i pažljiv igrač. Mario nikada nije mučki što se kaže udario protivničkog igrača. Mario je visok i brz igrač vešt igrač i uvek je se nalazio kod protivničkog gola, kad god je bilo opasno po go zbog Gomeza uvek su ga opkolila dva ili tri igrača, zahvaljujući njegovoj visini i veštin Davao je golove glavom nogama levom i desnom eto to vam je Napadač u Fudbalu Mario Gomez. Pitaće te odakle poznajem Maria Gomez? Navijač sam od malena za naš legedarni Klub bivše Juge i sada Srbije Crvene Zvezde. Ovde u Štutgartu sam došao kao mladi Monter sa preduzećem INVEST- IMPORT u Disseldorf. nakon dve godine po dolasku sa Invest – Import napuštam i prelazim u jednu Firmu Kraftanlage i nastanio sam se ovde u Štutgartu. Za kratko vreme postajem žestoki navijač Štutgarta i kao takav sam ostao i poznajem sve igrače i davno stare i današnje igrače. Štutgart je Mercedesov Klub ima pare samo što švabe čuvene po šparanju i mnogo su škrti i tvrdoglavi i upravo zbog Toga kupuju loše igrače. Stalno menjaju Trenere. Jurgen Klop je iz Štutgarta rodom po zanimanju je nastavnik Matematike i Sporta najbolji sada trener sveta. Klop nije bio u mogućnosti da izabere dobre i skupe igrače i morao je da napust. eto i zbog Toga je Štutgart stalno u lošim lestvicama na tabeli ili padne u drugu ligu samo zbog loših igrača.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here