Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su Golden Stejt Voriorse 123:101, u prvom predsezonskom meču.

Izabranici Frenka Vogela odigirali su sjajan meč protiv vicešampiona lige, a posebno raduje igra Entonija Dejvisa.

“Obrva” je ovog leta stigao u Lejkerse iz Pelikansa, i u prvom meču u ljubičasto-zlatnom dresom nagovestio je kakvo bi pojačanje mogao da bude.

Dejvis je na terenu proveo 18 minuta i ostvario je učinak od 22 poena, 10 skokova, uz dve asistencije i 9/16 iz igre. Voriorsi nisu imali rešenje za AD i Lejkersi su zasluženo slavili.

Partijom Dejvisa bio je oduševljen i Medžik Džonson koji je na zvaničnom Tviter profilu napisao ostatku lige da se čuva.

Dobru utakmicu odigrao je i Lebron Džejms koji je postigao 15 poena i podelio osam uspešnih dodavanja za takođe 18 minuta. Dvocifreni su još bili Džavejl Mekgi, Troj Denijels, Aleks Karuzo i Devonte Kuk, dok je Dvajt Hauard imao devet poena i devet skokova.

Najefikasniji kod Voriorsa bio je Stef Kari sa 18 poena, a pratio ga je Džordan Pol sa 17, dok je podbacio Dianđelo Rasel, koji je imao svega četiri poena.

Prethodne noći odigrana su još dva duela. Orlando Medžik lako je izašao na kraj sa San Antonio Sparsima (125:89), baš kao i Juta Džez sa australijskom ekipom Adelejd 36ers (133:81).

Medžik je do trijumfa predvodio Mo Bamba sa 18 poena, Eron Gordon i Terens Ros su imali 14, Majkl Karter Vilijams 13, dok je Nikola Vučević postigao sedam poena za 15 minuta.

Bolji od ostalih kod Sparsa bio je Brin Forbs sa 24 poena, dok je Dežonte Mari upisao 11, uz četiri skoka i asistencije.

U meču 36ersa i Džeza, Džef Grin i Toni Bredli su ubacili 18, dok je Bojan Bogdanović imao 10 u pobedničkom sastavu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here