Lekcije o seksu iz serije “Seks i grad”

0

One predlažu da uzmete sve što vam život pruža
 

Seks sa nekim ko vam se mnogo sviđa ne mora biti dobar – Kao što možemo videti iz Kerine veze sa Burgerom jaka hemija nije garancija za dobar seks.

 

Možete imati odličan seks s nekim ko je potpuno pogrešan za vas – Život je surov, ali tako je.

 

Nemojte imati seks s oženjenim bivšim dečkom – Ako izumemo moralne implikacije, ovako ćete bar izbeći situaciju da vas njegova žena najuri iz kuće i usput polomi zub.

 

Postoje ljudi koji imaju bolesne fetiše, a u ostalim sferama života su normalni – Sećate se uspešnog i vrlo dopadljivog političara koji je za Keri bio premija sve dok nije rekao da voli da piške po njemu za vreme seksa?

 

Neobavezni seks može dobro da utiče na samopouzdanje – Dok mnogi misle da je neobavezan seks rezervisan za žene sa manjkom samopuzdanja, "Seks i grad" apsolutno pobija ovu teoriju. Pa čak se i konzervativna Šarlot odavala čarima neobaveznog seksa.

 

Mogućnost da imate seks samo s osobom iz "svoje lige" ne postoji, a razmišljanje o tome će vas uništiti – Sećate se kada je Miranda upoznala zgodnog policajca, pa se osećala veoma nesigurno smatrajući da nije dovoljno dobra za njega? Ova epizoda najbolje pokazuje da je sve u glavi – ako zaista mislite da niste dovoljno dobri za njega, nema šta – uništićete sve.

 

Seks pre braka je obavezan – Morate provozati auto pre nego što ga kupite. Sećate se kako je prošla Šarlot?

 

Niste drugačiji ako ne padate na romantične gestove – Možda vas grize savest što se nekada ne raspilavite na njegove romantične poklone. Barem vam je "Seks i grad" dokazao da niste usamljeni.

 

Testirajte se na polno prenosive bolesti do 40. godine – Ne dozvolite da vam se desi scena iz serije kada Samanta ne zna ni da nabroji broj tipova sa kojima je spavala, a prvi put ide na testiranje.

 

Žene su s godinama lepše – Svi govore da žene gore stare od muškaraca, ali imamo primer Samante koja je s godinama samo privlačnija.

 

Ne bi trebalo da imate seks s nekim samo da bi ste se osećali bolje – Jednostavno rečeno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here