Promo

Lepa Brena je u poslednjih godinu i po dana promenila nekoliko destinacija na različitim krajevima sveta, te se njen život sa suprugom Bobom Živojinovićem sveo na putovanja. U nedelju su se vratili iz Amerike, a već se pakuju za novu destinaciju na kojoj će provesti mesec dana.

Brena je prvi put pričala o tome da li i dalje živi u Srbiji, šta joj najviše nedostaje kada nije u Beogradu i da li razmišlja o povlačenju sa scene.

– Najbolje bi bilo objašnjenje da živim sa koferima, stalno ih prepakujem. Zaista puno putujem, a najčešće destinacije su mi Monte Karlo i Majami. Ali zaista volim da dođem u Beograd i nedostaje mi, moram da dođem da vidim decu, prijatelje, da vidim unuka…da se vratim nekim korenima i da opet napravim plan za to gde ćemo dalje i šta ćemo dalje – otkrila je Brena, pa izjavila da decu više ne kontroliše i da je s njima najčešće u kontaktu putem telefona.

– Ono što je trebalo da se kontroliše kontrolisalo se do njihovog odrastanja. Smatrala sam uvek da je dete kao jedna mlada biljka, kao neko drvo koje posadite, pa pričvrstite onim drvcima i privežete gumama, ali gumama koje ne zatežu… Onog trenutka kada deca postanu stabilna, samo se čujete telefonom s decom… Ali redovno ih zovemo i to nam je postao sasvim normalan odnos. Onog trenutka kada vaše dete raširi krila i kada želi da poleti iz svog gnezda, to znači da ste uspeli kao roditelj, da mu date sve i da on sada može sam – objasnila je pevačica u emisiji “Grand Magazin”.

Pevačica je neko vreme provela u Americi, gde najčešće i odlazi, ali gde god da bravi oseća se dobro.

– Gde god odem, ja sam opuštena i resetovana. Da biste to bili, morate biti mentalno jaki i zdravi u glavi. Ja se svudge dobro osećam, ali priznajem da mi fali i publika i pesma, ali da mi je ovaj odmor od godinu i po dana poslužio kao jedno dobro resetovanje da posložim kockice mozaika na jedan drugi način. Da nije bilo ove korone, ne verujem da bih stigla da se proverim zdravstveno, ovako detaljno kao sada, i da se pripremim za nove prolećne poduhvate. Osećate se srećni bez obzira gde se nalazite – izjavila je jedna od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima.

Folkerka se osvrnula i na gubitak brojnih kolega i prijatelja koji su nas napustili tokom pandemije koronavirusa, ali i poslala važnu poruku svima.

– Jako je teško kada vam odlaze vaši prijatelji, saradnici, ljudi koje ste izuzetno cenili, voleli, poštovali… Neću da ih nabrajam sada, zaista je specifičan momenat… Ali, život je čudo. Mora da se živi zdravo, i mentalno i fizički. Mada, mislim da, ako nam mađioničar odredi vreme i sudbinski koliko ćete živeti i koliko ćete raditi, na to ne možemo da utičemo. Ali možemo dok živimo da živimo dobro i kvalitetno i da svojoj deci i svima oko nas činimo samo dobro – rekla je Brena.

O tome da li razmišlja o povlačenju sa muzičke scene i prestanku bavljenja onim u čemu je uživala ceo život, Brena je bila iskrena.

– Za sada ne. Ali, moram da priznam da prvi put uživam u tom nekom odmaranju. Problem je što sam ja osoba koja je navikla da radi nešto. Možda to neće biti naporni koncerti, ali ja ću se uvek baviti nečim, zato što moj mozak ne može da ne funkcioniše i ne može da ne radi. Sigurno će doći vreme kada ću se mnogo više baviti sobom, decom i unučićima. Neka bude sve u svoje vreme i sve po redu, i ja ću biti srećna i zadvoljna. Ono što sam želela da uradim u životu, to sam i uradila. Postoji još nekoliko stvari koje predstavljaju moje želje, ali na neke stvari zaista ne mogu da utičem, a to je da vidim svoju decu srećnu i, jednostavno, da vidim ovaj narod srećan. Eto, to je ono što bih volela – zaključila je Lepa Brena u telefonskom uključenju za “Grand magazin”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here