Posle 10 godina Brena je ponovo pevala u Zagrebu! Prepuna Arena, puno emocija i raspevana publika ispunili su do poslednjeg mesta dvoranu koja je odjekivala u ritmu Breninih pesama.

Muzičko scenski performans sa Breninim potpisom još jednom je dokazao zašto je voljena i rado viđena svugde gde se lati mikfrona.
– Bilo je zaista veličanstveno, velika mi je čast i zadovoljstvo što evo posle 10 godina, nastupam u istoj dvorani. Velika je sreća kada imate publiku koja vas voli i prati toliko godina. Msilim da je naš obostrani odnos oduvek bio kvalitetan što je pokazao i ovaj koncert. Nadam se da će ova jedna pozitivna atmosfera koja inače vlada pred Božićne i novogodišnje praznike da  se prenese i na sutrašnji koncert i jako sam srećna i pozitivno uzbuđena i nadam se da je publika ponela ove pozitivne vibracije kuci i da će im koncdrt ostati u trajnom sećanju kao što će kod mene ostati sigurno.
Folk divi se na sceni pridruzio i sin Stefan Živojinović, te su zajedno i zapevali, a Zagreb večeras očekuje još jedan koncert Lepe Brene budući da je zbog velikog interesovanja jedna Arena bila premala za sve fanove i postovaoce Lepe Brene.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here