Promo

Muzička zvezda Lepa Brerna danas slavi 60. rođendan. Brčanka, rođena kao Fahrtea Jahić, koja je osamdesetih godina prošlog veka nepovratno promenila muzičku scenu bivše Jugosalvije danas živi u Beogradu sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem, a njih dvoje imaju sinove Filipa i Viktora.

Boba iz prvog braka ima sina Filipa, kojeg Brena ne odvaja od Stefana i Viktora. Upravo njegova supruga Aleksandre Živojinović među prvima je na Instagramu Breni čestirala rođendan:

– Srećan rođendan, Beki!

Brenina karijera počinje sa grupom “Slatki greh“ početkom osamdesete godine, da bi kasnije nastavila i samostalnu karijeru, a iza sebe ima 18 albuma i bezbroj hitova, kao i spektakularnih koncerata koje je držala širom regiona, a od kojih su neki neponovljivi.

Zajedno sa kolegom iz grupe “Slatki greh“, Sašom Popovićem osnovala je „Grand produkciju“, najveću produkcijsku kuću u regionu.

Danas, pevačica uživa u plodovima rada i najavljuje da je pred njom 20 najsrećnijih godina.

Pored velikih i nezaboravnih životnih trenutaka Brena je proživela i mnoge udarce sudbine. Na prvom mestu je to zasigurno otmica sina Stefana pre dvadesetak godina. Umrli su joj i roditelji Ifeta i Abid, a ima sestru Faketu, koja s porodicom živi u Kanadi, i brata Faruka koji s porodicom živi u Beogradu.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime