Lepa Brena je nedavno zabranila Kiji Kockar nastup na Kopaoniku jer nije želela da deli binu sa rijaliti zvezdom.

Folk pevačica je pre dve nedelje održala koncert u okviru festivala Mjuzik vik, a zbog nje su organizatori morali da sa spiska učesnika precrtaju pobednicu prve “Zadruge”, piše Informer.

– Kristina Kockar je trebalo da učestvuje na muzičkom festivalu koji je održan pre dva vikenda na Kopaoniku. Tamo bi se našla rame uz rame sa najvećim zvezdama iz regiona: Željkom Joksimovićem, Lepom Brenom, Milicom Pavlović i “Parnim valjkom”. Međutim, uprkos želji ljudi iz organizacije festivala da je dovedu, Kija je otpala sa spiska izvođača, i to upravo zbog folk legende! Brena je bukvalno uslovila organizatore: “Ili ona ili ja”, jer smatra da joj je ispod časti deli binu sa devojkom koja se pevanjem bavi tek nekoliko meseci – priča dobro obavešten izvor i dodaje da su nakon intervencije folk zvezde organizatori odustali da angažuju Kockarevu.

Netrpeljivost Kije i Brene traje već nekoliko meseci, a kulminirala je ratom njihovih fanova na društvenim mrežama oko toga čija pesma ima više pregleda na Jutjubu. Folk legenda je dodatno dolila ulje na vatru kada je u jednom intervjuu iznela negativan stav o rijalitijima:

– Hajde da mi, koji smo javne ličnosti, pokažemo da nismo svi za rijaliti šou-programe. Da smo protiv toga da se u medijima pokazuje seksualna, verska, nacionalna i polna agresija. Apsolutno sam protiv toga – rekla je nedavno Brena.

Kristina je priznala da joj je krivo što je Brena tako postupila.

– Ja nju volim i poštujem. Smatram da jedna legenda poput Brene ne treba da razmišlja u tom pravcu, naravno, ako je informacija tačna. U svakom slučaju, nisam oštećena, a zabranjivanje bilo koga i uslovljavanje tog tipa su mi glupa – rekla je Kija.

Izvor:
Vestionline, svet.rs

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here