Lepa je džangrizava žena i folirant!

0

Iako se činilo da su uspeli da izglade odnose, do nove svađe došlo je u televizijskom studiju gde su se okupili superfinalisti. Voditeljka Irina Radović zamolila je Lepu da kaže nešto o sukobu sa Erom u kući, ali je ona iznervirano odbrusila:
– Ne bih ja o tome!
– Zašto nećeš? Pričaj, sada ti je šansa da kažeš sve što imaš – rekao je smireno

 

Era, ali je njegovo ponašanje dolilo ulje na vatru.
 

Došlo prijateljstvo i do suda: Lepa Lukić i Era Ojdanić

– Pusti me na miru! – uziknula je Lepa i napustila studio, dok je Bojan Jovanovski bezuspešno pokušao da je stigne i smiri.
– To je dokaz koliko je ona džangrizava žena. Takva je oduvek – zaključio je Era.
 

Ali, to nije bio kraj drame u emisiji. Klimavo prijateljstvo u kući prekinuli su pobednik Milan Marić Švaba i Boki. Korpulentni makedonski transvestit rekao je kako je mislio da je Švaba psihički bolesnik zbog njegovog tužnog pogleda!

 

Ulaže u voćarstvo

Glumac Milan Marić Švaba, pobednik "Velikog brata VIP", još nije siguran kako će potrošiti 50.000 evra koje je dobio.
– Dobro ću razmisliti kako da potrošim pare, verovatno ću uložiti u voćarstvo. Volim prirodu, živim u prirodi, a od sveg voća, najviše volim trešnje. Naravno, zasadiću i šljive i peći rakiju – otkriva Švaba.

 

Iznervirani glumac je odbrusio da nije znao da čovek koji pravi karikaturu od sebe još i doktor.
 

– Ja sam narodu samo rekao istinu – da Lepa Lukić četrdeset godina laže publiku i da krije da je kockarka! Smučilo mi se njeno foliranje i jedva čekam da me tuži sudu jer tek onda ću da kažem sve što imam. Ima da je ispljujem da neće znati gde je! Dosta mi je, brate, više foliraže! – rekao je Ojdanić za "Vesti" nakon izlaska iz kuće.
 

Tvrdi da je ceo šou počivao na njegovim leđima: Era Ojdanić

Šta se dogodilo u kući i zašto je došlo do svađe između vas?
– Lepa je vrcava i duhovita, ali samo na tuđ račun. Ako nju neko pipne, nadrljao je. Kad je čačneš, to je kao da si golom rukom dohvatio visoki napon. Ali, ne bojim se ja takvih. Spustio sam je na zemlju poslednjih desetak dana, pa je bila mirna kao bubica!
 

Niste se baš najbolje slagali ni sa Divnom Karleušom. Zašto?
-Uh, koja je to tračara i spletkašica, sačuvaj bože! Glumi mirotvorca, a u sve upliće prste. I onog mučenika Bokija, što ni sam ne zna da l’je muško ili žensko, nahuškala je na mene. Tuga jedna, Makedonci su divan narod, a kakvu su nakazu poslali da ih predstavlja, da čoveka muka uhvati!
 

Manekenka Sanja Brnović optužila vas je da ste je spopadali?
– Kakvo, crno, spopadanje, zar da spopadam onu jadnu Sanju koja me je nazvala matorim konjem? Nikad mi neće biti jasno šta se sa njom desilo i zašto me je zamrzela. Jedino objašnjenje je da su je Divna i Lepa uzele pod svoje i napljuvale me najstrašnije. Bog zna šta su napričale. Ili je možda želela da preko moje grbače skrene pažnju na sebe.
 

Da li ste se pokajali što ste ušli u kuću?
– Nisam, taj šou je počivao na mojim leđima! Da ne vredim, da nisam zanimljiv, ne bi me drugi put pozvali. Bilo je mnogo kriznih situacija – luda kuća. Ali, sve sam ih nokautirao. Nisam ih zarezivao ni za suvu šljivu i, posle svega, mogu samo da mi pljunu pod prozor.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here