instagram/ cabitten
Karolini Bitenkur

Pronađeno je telo brazilske manekenke i televizijske voditeljke Karolini Bitenkur (37) koja je u nedelju tokom olujnog nevremena završila u vodama oko Ilhabele, velikog ostrva nedaleko od Sao Paula, piše „Dejli mejl“.

Bitenkurt, njen muž Horhe Sestini i njihova dva psa u nedelju su jahtom plovili kod Ilhabele, gde ih je zadesilo olujno nevreme, koje je pse para bacilo preko palube. Manekenka je skočila u more kako bi pokušala da ih spase.

– Skočila je u more kako bi spasila psiće koji su zbog jakog vetra pali preko palube – rekao je lični trener Kan Sad, bliski prijatelj manekenke, i dodao da su na brodu bili u trenutku olujnog udara bili samo Bitenkur, njen muž i njihovi psi.

Sestini je u more skočio kako bi pokušao da spasi svoju suprugu, međutim nije uspeo. U vodi je proveo tri sata pre nego što je spasen. Manekenkin otac Orli takođe je učestvovao u potrazi za Karolini i za televiziju je potvrdio da u ponedeljak popodne pronađeno manekenkino telo, prenosi „Jutarnji list“.

– Horhe (Sestini) skočio je u vodu kako bi pokušao da je spase, ali ih je teško nevreme razdvojilo. Morao je tri sata da pliva prema obali kako bi preživeo – dodao je Sad.

Manekenkin agent Andreia Boneti rekao je da je Sestini trenutno u stanju šoka.

– Horhe je pokušao da je spasi. Video je kako se utapa i nije mogao da joj pomogne. Bio je to grozan trenutak za njega – dodao je Boneti.

Izvor:

Jutarnji list

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime