Lepotice i bez silikona i mana

0

Odustala od većih grudi: Radmila Manojlović 

Radmila Manojlović je godinama razmišljala da ugradi silikone u grudi. Raspitivala se, konsultovala se sa koleginicama koje su podvrgle ovoj estetskoj operaciji i na kraju odustala.

– Želela sam veće grudi i lepši nos, a onda sam shvatila da to nije garancija za bilo šta. Sada sam prezadovoljna svojim fizičkim izgledom, pucam od samopouzdanja i gde god se pojavim, nastaje muk a sve oči su uprte u mene. Kada se pogledam u ogledalo, zadovoljna sam. Čak sam nedavno gledala neke svoje stare slike i pomislila sam – bože, kako je moguće da sam tako lepa – rekla je Rada, koja je samo sredila zube, stavila fasete i tako dobila neodoljiv osmeh.

 

Njena koleginica Milica Todorović godinama se lomila da li da poveća grudi i odustala.

– Moj tata ima običaj da kaže: "Sine, ti si grudi nasledila od mene". Nije da nisam razmišljala o operaciji, ali sam sada srećna što to nisam uradila. Mene publika voli zbog moje prirodnosti. Osim toga smatram da je prošlo vreme pevačica sa ogromnim grudima i drago mi je što sam po tome drugačija od većine drugih pevačica – rekla je svojevremeno Milica, koja mami muške uzdahe iako joj grudi nisu – petice.

Da je prirodna lepota zaista na ceni potvrđuje Sloboda Mićalović, koja je imala sreće da je priroda obdari atributima na kojima mnoge žene mogu da joj pozavide. Lepotica od koje zastaje dah spremna je i da "poružni" ako je to potrebno zbog uloge, pa tako u novom filmu Emira Kusturice "Na mlečnom putu" glumi običnu devojku u vojničkim pantalonama i sa cokulama na nogama, što nije umanjilo njenu harizmu.

Teniserka Ana Ivanović jedna je od najlepših Srpkinja, a svetski magazini često je svrstavaju i među najlepše žene na planeti. Zanosno telo duguje tenisu, a lepo lice roditeljima i genetici, pa ruku na srce ne bi imala šta na sebe ni da promeni ili poboljša.

 

Marina nema para

Za Marinom Perazić nekada su uzdisali muškarci od Vardara pa do Triglava. Nije se stidela da pokaže svoje atribute u spotovima, što je dodatno raspaljivalo maštu jačeg pola. Ali, godine su učinile svoje i danas sa 56 godina daleko je od nekadašnje lepotice. Kako priznaje, nikada nije išla na tretmane botoksom kako bi ispeglala bore, niti je imala ijednu estetsku operaciju na svom licu i telu. Ali, ne zato što to nije htela, već zato što nije imala para za skupe tretmane ulepšavanja kod estetskog hirurga.

 

Milicu Pavlović jedno vreme su prozivali da je ugradila silikone u grudi, ali atraktivna pevačica to demantuje i otkriva da je za njen bujni dekolte zaslužan dobar i kvalitetan brushalter, a ne silikoni.

Za bujno poprsje zaslužan dobar brushalter: Milica Pavlović
 

– Zadovoljna sam svojim izgledom i moja mladost je toliko lepa da je ne bih kvarila nikakvim operacijama. Jedino redovno treniram u teretani, što se po mom stasu i vidi. Osim toga mnogo radim, tako da sve i kad bih htela da nešto menjam ne znam kada bih imala vremena za to – rekla je Milica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here