Youtube/RTS Zabava - Zvanični kanal
Lidija Vukićević

Lidija Vukićević doživela je veliku osudu javnosti i korisnika društvenih mreža zbog podrške Branislavu Lečiću koga je koleginica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje.

Ona je pre nekoliko dana u razgovoru za medije postavila pitanje: “Kako to da mene niko nije silovao za 30 godina karijere”.

– Ja se pitam kako to mene niko nije silovao. Evo, 30 i nešto godina sam na sceni, nisam ni ružna ni ovakva ni onakva. Bila sam jedna od najpopularnijih glumica stare Jugoslavije. Ne kažem da mi se nisu nametali muškarci na taj način, ali me niko nije silovao, svi su bili razumni i shvatili su odbijanje – rekla je Lidija.

Njena skandalozna izjava naišla je na osudu korisnika društvenih mreža, a na Tviteru gotovo da niko nije stao na njenu stranu. Mnogi su je napali jer nije solidarna sa ženama, pa su mnogi pozvali na bojkot glumice.

– Je li realno da je Lidija Vukićević izjavila: “što mene niko nije silovao za 30 godina karijere?!” E vrano jedna. Uvek je imala taj neki vajb koji ju je činio meni užasno odvratnom osobom. Volim kada se iznova ispostavi da sam u pravu. Žena je ženi vuk! – samo su neki od tvitova.

 

 

 

1 KOMENTAR

  1. Lidija Vukićević je Dama ” par excellence, a PSLSD ( priprosto srpsko licemerno seljobersko društvo ) , kao i njihovo mišljenje, nije vredno ni pišljiva boba.
    M’rš , marvo…

  2. Ajde da ukinemo sudove i da uvedemo kao na , SMS glasanje . Kakve sudije . Narod , uz pomoć vrlih nam medija , neka im sudi . Kako se neko usudi da da manjinski komentar . I te reakcionare na narodni sud

  3. Lidija je u pravu. A ovim dusebriznicima, sto unapred bez dokaza osudjuju Lecica, zelim da se nadju u njegovoj kozi.

  4. Zamislite da vam obiju stan i vi to prijavite posle 5 godina!?!? Šta, bojali ste se lopova pa niste smeli da prijavite??? Pogotovo za silovanje, gde je potrebno medicinsko veštačenje zbog dokaza! Ovako je samo njena reč protiv njegove. Američki sud ne bi ni prihvatio ovakvu optužnicu bez forenzičkog nalaza. Brine me šta je sa zdravim razumom ovog naroda!

  5. Dokle više sa ovom propalom radikalkom? Zar je ikome bitno šta će ona reći? Pogledajte njeno delovanje kada je bila “narodni poslanik” i svakome će se smučiti!

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime