Tanjug

Lidl Srbija je iz predostrožnosti iz prodaje povukao nekoliko proizvoda proizvođača Pak Rampart iz Visokog iz Bosne i Hercegovine, rečeno je Tanjugu u Lidlu.

Reč je o “tastino” napolitankama sa ukusom kakao-vafel proizvod sa 72 procenta kakao punjenja, 800 grama, zatim “tastino” napolitankama sa ukusom lešnika-vafel proizvod sa 72 odsto punjenja sa ukusom lešnika, 800 grama, tastino vafel sa kakao punjenjem-vafel proizvod sa 80 odsto kakao punjenja, 200 grama.

Takođe, i vafel sa punjenjem ukusa lešnika-vafel proizvod sa 80 procenata punjenja sa ukusom lešnika, 200 grama i tastino vafel sa kakao prelivom-vafel proizvod sa 57 odsto kakao punjenja, preliven sa 20 odsto kakao preliva, 200 grama.

Kako navode iz Lidla, ovi proizvodi se povlače zbog mogućnosti prisustva bakterije salmonele, s obzirom da je redovnom kontrolom u Hrvatskoj, utvrđeno njeno prisustvo u dve proizvodne partije.

Uzorci proizvoda sa polica u Srbiji poslati su radi detaljne provere lokalnim laboratorijama, o čemu su obaveštene nadležne institucije, kažu u Lidlu i pozivaju potrošače da ako imaju neki od ovih proizvoda, da ih ne konzumiraju nego da ih vrate u bilo koju Lidlovu prodavnicu, a novac će im biti uz računom, ali i bez njega.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here