Fudbaleri Čukaričkog  plasirali su se u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope pošto su i na gostovanju upisali pobedu protiv Banantsa.

 

Banants – Čukarički 0:5 (0:2)

Strelci: 0:1 – Stojanović u 3, 0:2 – Tedić u 31, 0:3 – Luković u 49, 0:4 – Birmančević u 72, 0:5 – Stojanović u 75. minutu iz jedanaesterca.

BANANTS: Airapetjan, Ajvazjan, Kpodo, A. Voskanjan, N. Petrosjan, Kamara, Baregamjan (od 60. Kobzar), Dašjan, Melkonjan, Stanojević (od 46. Hakobjan), Glišić (od 73. Sinijavski).

ČUKARIČKI: Belić, Ćirković, Puškarić (od 73. Kamenović), Šapić, Bogosavac, Docić (od 60. Đorđević), Kovač, Vidosavljević, Luković, Stojanović, Tedić (od 53. Birmančević).

U Beogradu su ubedljivo slavili (3:0), a u Jerevanu je bilo još ubedljivije 5:0. Prvi gol je viđen već posle deset minuta – belo-crni su poveli u trećem minutu golom Luke Stojanovića koji se odlično snašao na dodavanje Tedića, a u 31. je i sam povećao na 2:0. U nastavku meča, u 49. minutu Luka Luković je samo potvrdio dominaciju u meču. U 71. minutu, u strelce se upisao i Veljko Birmančević koji je u igru ušao u 53. minutu. Nekadašnji igrač Partizana rutinski je realizovao kontru. Samo četiri minuta kasnije Stojanović je ponovo bio strelac, sa bele tačke.

U nastavku duela je domaćin imao izgledne prilike, ali je golman Nemanja Belić odlično intervenisao.

U sledećem kolu čeka ih bolji iz dvomeča Moldea i Rejkjavika. To će skoro sigurno biti Molde koji je u prvom duelu slavio sa 7:1.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here