D. Matić
Novi upravni odbor

Posle više zasedanja napokon su se složile sve kockice i podeljena sva mesta u osmočlanom upravnom odboru udruženja “Sveti Sava” iz Leverkuzena. Članovi upravnog odbora su se složili da klubom u naredne dve godine upravlja ekonomista Lili Šmit, koja se bavi marketingom i menadžmentom.

Njena zamenica će biti Ranka Vilotić, a sekretar kluba Sanja Selmanović dok će poslove blagajnika obavljati Milan Trifunović.

Preostala četiri člana (Ljiljana Šmit, Goran Marković, Luka Stefanović i Srđan Radovanović) koji nemaju funkcije biće u proširenom upravnom odboru i biće zaduženi za sport, kulturu i opštu organizaciju. Pored upravnog odbora biran je i nadzorni odbor koji će kontrolisati njihov rad, a u njemu su ušli Irfan Selmanović, Rajko Vilotić i Svetislav Tanasković.

Klub se nalazi u veoma teškoj situaciji, pa se očekuje da baš iskustvo nove predsednice u poslovima marketinga i menadžmenta pomogne da klub ponovo stana na zdrave noge. Neke stvari su počele da se menjaju nabolje još pre prve izborne skupštine i trebalo bi posle Lilinog izbora da se nastavi tim stazama kako bi se klub vratio na put stare slave.

Predsednica i upravni odbor će na narednim sastancima obelodaniti plan rada do kraja godine, navesti prioriteti i manifestacije na kojima će učestvovati. Odnedavno se održavaju folklorne probe u klupskim prostorijama i pozivaju se roditelji da dovedu svoju decu i tako podrže ovu sekciju.

Izvor:
D. Matić -Vesti

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here