EPA/HIROSHI YAMAMURA

Rukometašica Srbije Kristina Liščević i Željka Nikolić priželjkuju novu pobedu u kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine.

Srbija je na startu kvalifikacija pobedila Tursku u Zrenjaninu, a u nedelju protivnik u kvalifikacijama će biti Island od 18 sati.

– Definitivno su bolja ekipa od Turske, ali radili smo juče i danas na nekim njihovim akcijama i kvalitetima, kao i na taktici. Iskreno se nadam da ćemo biti spremni za utakmicu i da uradimo sve onako kako smo zamislili. Priželjkujem novu pobedu, to nam je uvek cilj – rekla je Liščević za sajt Rukometnog saveza Srbije. Željka Nikolić ističe da je tim koristio svaki trenutak da se pripremi što bolje za Island.

– Island je kvalitetniji protivnik od reprezentacije Turske, pogotovo kada igraju na svom terenu. Fizički su jače, bolje su u duelima jedan na jedan, fizički spremnije, tako da će utakmica biti dosta teža. Danas nas očekuje jako dug put, a sutra ćemo imati vremena da se odmorimo i spremimo za utakmicu na najbolji mogući način. Cilj je da se upišu nova dva boda i da rasterećenije dočekamo dvomeč sa Švedskom – poručila je Nikolić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here