EPA

Srpski fudbaler Adem Ljajić kažnjen je nakon što je burno reagovao na ideju svog Bešiktaša da ga prosledi na pozajmicu u moskovski Spartak. Turski tim ga je zbog toga odstranio iz ekipe i čeka se da se vidi koji će biti dalji koraci.

Njegov komentar na društvenim mrežama posle vesti da ga je Bešiktaš udaljio od svih dešavanja privukao je još veću pažnju prema pisanju portala klix.ba i biće zanimljivo videti da li će prouzrokovati novu reakciju čelnika.

– Dajte psu hranu tri dana, pamtiće vam tri godine. Hranite čoveka tri godine, zaboraviće vam za tri dana – napisao je Ljajić poruku na italijanskom jeziku koja ukazuje na to da smatra da psi imaju više zahvalnosti od ljudi.

Mediji u Turskoj pišu da je srpski fudbaler odbio da ode na pozajmicu zbog svoje devojke, odnosno zbog toga što ona nije zainteresovana da živi u Moskvi.

Takvo opravdanje nije naišlo na pozitivnu reakciju predsednika kluba, koji je pobesneo i rešio da udalji Ljajića od čitave priče. On ima ugovor sa Turcima do kraja ove sezone, a godišnja plata mu iznosi 3.200.000 evra.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here