Ljuba i Vlada u svađi: Nisi mi drug zbog te ku**e!

0

– Pre nekoliko godina Vlada je upoznao Ljubu i Natašu jer se on tada zabavljao sa Kristinom. Međutim, veza Mandića i mlađe Bekvalčeve se završila, a Nata i Ljuba su očigledno našli “zajednički jezik” i nedavno učvrstili svoju romansu. Problem između Vlade i Ljube nastao je kada je Mandić rekao svom drugu da ne bude “pi*ka” i da konačno otvori oči, jer ga Nataša vrti oko malog prsta i pravi budalu od njega. S obzirom na to da je Jovanović veoma zaljubljen u Bekvalčevu, on je pokušao da se odbrani i objasni svom drugu da to nije tako kako on misli. Kap koja je prelila čašu dogodila se kada je Vlada jedno veče pozvao druga da izađu u kafanu, a on mu odgovorio da je sa pevačicom.

 

Tada mu je Mandić poslao poruku sledeće sadržine:

“Ti si pi*ka najveća! Ja ne mogu da verujem da si se zaljubio u najveću srpsku k*rvu. Varala te je sa kim je stigla. Sa Ćazimom, sa ovim, sa onim… Ti si pi*ka!”.

 

Ovaj SMS pročitala je i Nataša, koja se mnogo iznervirala i besno je saopštila Ljubi: “Ili Vlada ili ja”. Čak je insistirala da na njene oči Jovanović, sada već bivšem drugu, napiše poruku da je njihovo dugogodišnje prijateljstvo završeno i da je ovo poslednji put da je izvređao pevačicu. Naravno, Ljuba je poslao poruku po želji njegove drage – priča nam izvor blizak proslavljenom rukometašu, i dodaje da se odmah sutradan Jovanović iselio iz zgrade koja je u vlasništvu njegovog bivšeg druga.

 

– Vlada je mnogo pomogao Ljubi, čak mu je dao i stan u zgradi koja je u njegovom vlasništvu, vodio ga na letovanja, zimovanja, kao stariji brat mu je bio. Veoma je povređen zbog ove situacije. Iako je mislio da će se Ljuba udostojiti da razgovaraju o svemu, on je došao i pokupio svoje stvari, koje je preselio kod Nataše, a ključ od stana ostavio stražaru objekta da preda Mandiću – završava naš dobro obavešteni izvor.

 

Alo je pokušao da stupi u kontakt sa sportistima, ali se oni nisu javili na telefon, dok je PR služba Nataše Bekvalac kratko saopštila:
– Nataša nikada do sada nije komentarisala tračeve koji je prate u karijeri, pa neće ni sada.

 

Nata posvađala Vladu i Daču!

Pre deset godina Natašu Bekvalac i Danila Ikodinovića upoznao je Vlada Mandić, koji je tada sa vaterpolistom bio najbolji drug. Nakon što su se pevačica i sportista venčali, ona je zahtevala od svog, tada muža da prestane da se intezivno druži sa rukometašem. Kada je Vlada to čuo, rekao je Dači da ne shvata zašto se on oženio Bekvlačevom, jer smatra da ona nije prava žena za njega, još manje mu je bilo jasno šta se dogodilo Ikodinoviću da posluša svoju dragu i prekine tek tako kontakt sa njim. Njih dvojica su se pomirili kada su vaterpolista i pevačica stavili tačku na svoj brak.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here