Iako su mnogi očekivali da će se uskro Ljuba Pantović i njena ćerka Aleksandra Subotić u “Zadrugu 3”, do toga, kako je bodibilderka sama potvrdila, ipak, neće doći.

– Trebalo je da uđe i stara ekipa u “Zadrugu 3”. Pod tim podrazumevam i Aleksandru i mene, ali ne vidimo više poentu učestvovanja u ovom rijalitiju, pogotovo što je takva ekipa ološa unutra. Moj jedini prijatelj kao što sam i ja njen je Matora (prim.aut. Jovana Tomić), koja je ostala dosledna sebi od početka do kraja. Evo pogledajmo recimo Minu (prim.aut. Vrbaški) – počela je priču za “Svet” Ljuba.

– Slobodno mogu da kažem da smo nas dve bile veoma dobre nakon završetka prošle sezone, bila sam uz nju u svakom trenutku, savetovala je kao što bih i svoju Aleksandru i šta je ona uradila? Krk, zabila mi nož u leđa. Celo leto smo provele zajedno. Njena porodica, mama, brat i baba su letovali s nama u Crnoj Gori.

– Poznajem Dalilu i Dejana (prim.aut. Dragojević). Za njih imam samo reči hvale. Dalila je potpuno drugačiji igrač kada je sama u rijalitiju. Znala sam čim su ušli zajedno da to neće biti to.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here