Ljubav je samo u pesmi greh

0

Cveće za Nisvetu: Najdraži je poklon od kolega
 

U svakom slučaju se pokazalo da publika vrlo dobro zna da prepozna prave autore. Poznato je da je Nisvetin svaki stih, ispunjen iskustvom i protkan emocijama, publika to voli i to pokazuje svojim brojnim prisustvom.

 

Promociju je otvorio predsednik "Sedmice" Ljubiša Simić, govoreći o Nisvetinoj poeziji i o ljubavi i grehu, pa je citirao pesnikinju koja u ovoj knjizi kaže "Ako je greh voleti neka mi se taj greh nikad ne oprosti". A onda su pored autora njene pesme govorili kolege, pesnici, Aleksandar – Saša Jovanović i Ružica Mijović. Udahnuli su život rečima tako da je publika imala utisak da pesme izviru direktno iz srca autora.
 

Svoj pesnički prilog ovom prijatnom ruženju dao je svojim poetskim osvrtom Pero Marčeta, a na violini Milić Pavlović. Za muziku, štimung i dobro raspoloženje pobrinuli su stari majstori Senad i Vojkan.
 

Nisveta je član uprave "Sedmice", dobitnik je nekoliko vrednih pesničkih nagrada 2002, 2006. i 2008. godine, a na kraju ove promocije Ljubiša Simić i Ruža Mijović su joj uručili buket
cveća.
 

Nisveta je poručila čitaocima "Vesti" da će u ovoj njenoj knjizi pronaći pravi odgovor na pitanje "Da li je ljubav greh".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here