Pred više od 20.000 vernih fanova u beogradskoj “Štark Areni” Nataša Bekvalac nakon skoro 20 godina uspešne karijere priredila je koncert pod sloganom “S.O.S. za ljubav” za sve one koji govore jezikom ljubavi.

Nataša je koncert otvorila pesmom “Ja sam dobro” u nešto drugačijem aranžmanu, uz spuštanje sa obručem pomoću kojeg je lebdela iznad publike, u srebrnom kostimu koji je mamio poglede, izvodeći akrobacije koje niko nije očekivao.

Veče je obilovalo emocijama, a specijalne nastupe imala je sa Vladanom Savićem iz grupe “Magla bend” i Eminom Jahović, dok je čast da nastupa sa pesmom “Jasno mi je” imala Zoi, njena sestričina.

Kostimi koji nisu ostavljali nikog ravnodušnim svedočili su o trudu koji je uložen u ovaj dugo očekivani koncert.

Pored kreacije sa pink perjem Nataša je nosila i crni kostim od lateksa sa bodljama, a u jednom momentu je obukla i “venčanicu” sa dugim belim šlepom.

Podršku su joj pružili Milan Stanković, Ana Sević, Suzana Perić, Danijela Dimitrovska- Amidžić, Nikolija, Vesna Zmijanac i mnogi drugi.

Najveću pažnju među VIP zvanicama imala je Jelena Karleuša. Nataši su se slivale suze uz pesmu “Sine moj”, koju je posvetila svojoj ćerki Hani, a jake emocije nije mogla da savlada na bini.

Emotivnim video snimkom u kojem je učestvovala Natašina porodica, popularna pevačica je dokazala da ljubav nema granice, a jedan segment koncerta posvetila je pripadnicima LGBT populacije.

Jelena Karleuša pratila je nastupe svoje drugarice iz VIP lože

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here