Printscreen
Ljuba Alicic

Pevač narodne muzike Ljuba Aličić koji najčešće nastupa na svadbama i privatnim proslavama, otkrio je da je jednom prilikom dobio ogroman bakšiš, za nekoliko minuta je zaradio čak 25.000 evra, ali je priznao da je zbog trenutne situacije sa korona virusom sve stalo, kao i to da pojedine kolege “beže” od njega.

– To je bilo u Berlinu, bila je proslava rođendana. Gazda koji je proslavljao ćerki rođendan je meni, iako je tu bio Šaban, Konjević i još neki pevači, u svega par minuta dao 25.000 evra, bile su novčanice po 500 evra, davao je jednu za drugom – ispričao je Ljuba.

– Sad je sve stalo, pa i proslave, održavam kontakt sa kolegama koliko je moguće, neki rade, neki mi se ne javljaju ni na telefon, beže od mene, skrivaju se, ovo kažem za Mitra Mirića, boji se korone valjda, ne znam – dodao je.

Podsetimo, Ljuba je ispričao pre nekoliko godina da je sav bakšiš podelio sa kolegama.

Gostovao sam u Berlinu na jednoj svadbi, a čovek je pravio i rođendan detetu. Pozvao je mene Darka Lazića, Nadicu Ademov, Aleksandru Prijović, ne sećam se tačno. Došla torta i on me zove da otpevam pesmu “Njen oproštaj” i kako sam počeo, on kreće da deli sve po 500 evra. Stvarno nisam mogao sve da stavljam u ruke pa sam stavljao i u džepove”, objasnio je pevač uz osmeh.

“Naravno, nisam samo ja uzeo te pare, podelilo se na nas 8-9, koliko nas je bilo”, zaključio je Ljuba u emisiji “Ami G show”.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here