Youtube/AL HAMED
Ljupka Stević

Ljupka Stević postala je glavna tema medija, nakon što je svom oženjenom dečku generalu Dragiši Simiću, sa kojim je bila 10 godina u vezi napravila skandal, nakon što je saznala da “ima ljubavnice koje vodi na svoju vikendicu na Avali”, a zatim su usledili klipovi razbijenih automobila.

Ljupka je kasnije negirala da je ona razlupala kola, ali je priznala da je nokautirala generala.

Njoj je određena mera zabrane prilaska. Ona je u policiji navodno izjavila da je oštetila vozila i da je to uradila jer je bila pod uticajem lekova.

Protiv pevačice biće podnete dve prekršajne prijave i to za čl.8 ZoJRM i čl. 9 Zakon o prebivalištu i boravištu građana i uručena joj mera zabrane prilaska generalu Dragiši Simiću koji je dao izjavu u policiji, gde je rekao da nije prisustvovao događaju.

Od Ljupke su privremeno oduzete dve lovačke puške za koje poseduje dozvolu, piše Informer.

Za medije s oglasio jedan beogradski advokat i otkrio kakve bi posledice Ljupka mogla da snosi zbog svog ponašanja.

– Ona se može teretiti za više stvari, može biti oštećenje tuđih stvari i još čitav niz drugih delikata koje u sebi sadrži imovinski element, ali i drugih koji u sebi imaju elemente nasilja. Različite su kazne, za oštećenje tuđe stvari, u zavisnosti od imovinskog cenzusa i od toga kolika je imovinska šteta napravljena. U svakom slučaju, zakonski minimum je 15.000 dinara, pa ide do 450.000 dinara, a onda milion i po, pa preko toga – rekao je on.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here