ATA Images
Ljupka Stević

Pevačica Ljupka Stević (35), nakon raskida desetogodišnje veze sa generalom Dragišom Simićem, ukloniće tetovažu na vratu koju mu je posvetila.

Naime, pevačica na vratu ima istetoviran Dragišin nadimak “Simke”, a kako je istakla, nakon raskida obrisala ga je iz života, te je ostalo još da se reši i tetovaže.

– Istetovirala sam Dragišin nadimak. Za mene je on bio najvažniji čovek u životu. To sam uradila jer sam ga iskreno volela. Iz života sam ga obrisala, još sa vrata da ga skinem i s tom pričom sam definitivno završila – rekla je Ljupka.

Pevačica je prisluškivala generala i tom prilikom otikrila da se pored nje viđa i sa drugim devojkama. Nakon saznanja suočila se sa Dragišom, a onda je na parkingu ispred zgrde izlupala njegova dva automobila.

Protiv Ljupke su podnete dve prekršajne prijave, određena joj je mera zabrane prilaska generalu od trideset dana i oduzeto joj je svo oružje koje je u njenom vlasništvu.

– Zbog preljube. Nakon 10 godina… Sediš kući, planiraš brak, porodicu, decu, i onda shvatiš da nit je predao papire za razvod braka, niti planira da se razvede, niti planira da me ostavi na miru. I još, pored svega toga, ima još dve… I to sam saznala ne zato što sam policajac… – rekla je Ljupka nakon incidenta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here