Lopov kod Srba u stanu

0

Na udaru kradljivca: Mario, Danijela i Adriana Marković
 

Tako je 17-godišnji Slovak ušao kroz otvoreni prozor u nameri da stanare pokrade iako su Jovanovići bili u stanu. Lopov je preturao po fiokama i uzeo sve što mu se učinilo vrednim. Kada ga je otkrio domaćin Dragan Jovanović (40), lopov je pobegao kroz prozor.

Dragan priča da je nameravao samo da provetri stan. Odeven samo u bade mantil on je posle tuširanja otišao u spavaću sobu. Tamo se iznenadio kada je zatekao uljeza koji je preturao po njegovim stvarima i stavljao ukradene stvari u torbu. Čim je video gazdu, lopov je kroz prozor iskočio na ulicu.

Dragan priča da se sve desilo veoma brzo, a njegova životna saputnica Danijela Marković (33) priča da je bila u kuhinji kada ga je čula da viče. Dragan je hteo da potrči za lopovom, ali je kradljivac bio brz, tako da ga je brzo izgubio iz vida. Međutim, njegov sin je pozvao policiju koja je lopova brzo uhvatila.

Naime, lopov je zastao na ulici da proveri šta je sve pokrao, što je neka žena uočila i pozvala čuvare reda. Policija je uhapsila mladića iz Slovačke ukradenim satovima, nakitom, pasošem, ključevima od kola i dokumentima.

Jovanovići su srećni što su dobili natrag svoje stvari, ali istovremeno su u šoku, pošto su shvatili šta može da im se desi usred bela dana i to dok su u stanu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here