Lubrkant od marihuane… vodi do nebesa

0

Ulje kanabisa opušta vaginu i omogućava ženi da maksimalno uživa
 

Kako naučnici tvrde, sastojak "trave" THC ima moć da ženama koje su pod stresom pomogne da opuste mišiće uterusa, i time im olakšava postizanje orgazma. A proizvođači ovog lubrikanta obećavaju višestruke orgazme.

 

"Mnoge žene s prirodno stegnutim vaginalnim mišićima tvrde da im marihuana pomaže kod opuštanja, ali ovi podaci nisu do kraja istraženi", tvrdi profesor ginekologije na Univerzitetu Harvard, doktorka Sara Gotfrid.

 

U nedostatku konkretnih informacija, mnogi se pitaju da li je lubrikant od kanabisa siguran za korišćenje na ovom veoma osetljivom području?

 

"Postoji veoma malo istraživanja o sigurnosti i efektima proizvoda poput ‘Foria Pleasure’. Neke studije su pokazale da, kod životinja, kanabis može umnogome da utiče na vaginu i matericu. Postoje indicije da bi kod žena mogao čak da uzrokuje prestanak menstruacije", objašnjava Gotfrid.

 

Na uputstvu za korišćenje piše da lubrikant treba naneti na intimne delove oko pola sata pre seksualnog odnosa, kako bi aktivni sastojci počeli da deluju. Iako postoji teoretska mogućnost da se od ovog seksualnog pomagala "naduvate", to jest imate osećaj kao da se pušili džoint, većina žena koja ga je koristila kaže da im se to nije desilo.

 

Proizvod mogu da koriste i muškarci, ali je u njihovom slučaju efekat slabiji i nije zagarantovan, pošto je sluzokoža vagine osetljivija od penisa i ima veću moć upijanja.

 

Lubrikant od marihuane je za sada pušten u prodaju samo u Kaliforniji. Pakovanje košta 88 dolara (65 evra), a kupuje se na lekarski recept jer je u Kaliforniji marihuana dozvoljena samo u medicinske svrhe.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here