Foto: Tanjug/AP
FK Liverpul

Fudbaleri Totenhema i Liverpula odigrali su 2:2 (1:1), u meču 18. kola Premijer lige.

Od samog startameča viđen je otvoren meč i odličan fudbal. Jedan od najboljih strelaca u istoriji Premijer lige, hari Kejn je, konačno je postigaogol posle 778 minuta na domaćem terenu, i to, u 13. minutu posle asistencije Ndombelea. Igrao je Totenhem odlično, imao inicijativu, i šanse, pa je rezultat mogao da bude i veći u ovom periodu.

 

Son je promašio dva zicera, Dele Ali je promašio zicer, a te promašaje, kaznio je u 35. minutu Diogo Žota, koji pogađa glavom za izjednačenje.

I u nastavku, viđena je slična slika. Kejn je promašio zicer sa deset metara, potom je i sa nekih desetak metara glavom poslao loptu preko gola. Liverpul u 70. minutu došao do vođstva preko Robertsona koji pogađa na asistenciju Aleksandra-Arnolda.

Posle velike greške odbrane Liverpula, kao i golmana Alisona, usledilo je izjednačenje. Igrao se 74. minut, a strelac je bio Son.

Liverpul je ostao sa igračem manje, kada je Robertson namerno šutnuo iz sve snage po nogama fudbalera Totenhema i dobio direktan crveni karton u 77. minutu.

Do kraja utakmice rezultat se nije menjao i bodovi su podeljeni.

Premijer liga, 18. kolo

Nedelja:
Njukasl – M. Siti 0:4 (0:2)
Dijaš 5, Kanselo 27, Mahrez 63, Sterling 86
Vulvs – Čelsi 0:0
Totenhem – Liverpul 2:2 (1:1)
Kejn 13, Son 74 – Žota 35, Robertson 70

Subota
Lids – Arsenal 1:4 (0:3)
Rafinja 75p – Martineli 16, 28, Saka 42, Smit Rou 84

Odloženo:
M. Junajted – Brajton
A.Vila – Barnli
Sautempton – Brentford
Votford – K. Palas
Vest Hem – Norič
Everton – Lester

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here