Fudbaleri Radničkog iz Niša slavili su protiv Rada na svom terenu sa 4:3 u meču 28. kola Superlige Srbije, i to, posle velikog preokreta u poslednjim minutima meča. 

Na niškom Čairu, igrao se jedan od najzanimljivijih duela ovog kola domaćeg prvenstva, koji je pored mnogo golova, doneo i brojne preokrete i neizvesnost do samog kraja.

Tako su gosti, koji su na dnu tabele Superlige, od samog starta krenuli bolje i stvarali šanse, pa je tako Trifunović u 11. minutu doveo svoj tim u vođstvo. U nastavku, Rad je nastavio u istom ritmu, pa je samo 9 minuta kasnije Kaluđerović duplirao prednost svog tima.

Od tog momenta, usledilo je opuštanje, pa se Radnički brzo vratio i u samo 2 minuta, u 28. i 30. minutu, uveo meč u egal do poluvremena.

U nastavku, viđena je slična slika na terenu. Tako je Rad još jednom poveo preko Kaluđerovića, koji je postigao svoj drugi gol na meču u 51. minutu, ali je usledio brz odgovor preko mitrovića, samo 4 minuta kasnije.

Do kraja susreta, viđena je velika borba na obe strane. Ipak, na samom kraju, Čumić u 86. minutu uspeva da zatrese mrežu gostiju i donese prednost svom timu, dovoljnu za pobedu i sva tri boda.

Superliga, 28. kolo

Petak

Proleter – TSC 1:3 (0:1)
Voždovac – Napredak 1:0 (0:0)

Subota

Javor – Vojvodina 1:3 (0:0)
Spartak – Partizan 3:2 (1:2)
Crvena zvezda – Radnik 19.00
Čukarički – Inđija 21.00

Nedelja

Radnički Niš – Rad 3:3

Mladost Lučani – Mačva 17.00

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here