Antonio Ahel/ATAImages
Luka Blek

Luka Blek privukao je ogromnu pažnju javnosti nakon što je odneo pobedu na izboru za “Pesmu Evrovizije”, a sada je prvi put otkrio i značenje igračke koja je privukla veliku pažnju.

Muzičar je ekscentričnim stilom i neobičnom pesmom osvojio publiku. Međutim, ovo nije prvi put da se Luka nalazi u fokusu pažnje javnosti.

On je zaintrigirao sve pre samog takmičenja, kada je ulicama Vračara prošetao jastoga.

Blek je sada otkrio priču koja stoji iza jastoga, koji je postao delom njegov zaštitni znak.

– Prvi put pričam o ovome, jedne večeri u tri sata noću, bio sam pijan i naručio sam jastoga onlajn. Kada je stigao, zaboravio sam i da sam ga naručio, i to je za mene bio toliki šok, uplašio sam se. Nekoliko dana nisam smeo da ga pipnem. Nisam samo ja bio dramatičan, već i moj cimer – otkrio je on i dodao:

– Da li je to negde bilo u mojoj podsvesti jer volim Salvadora Dalija i on je imao telefon u obliku jastoga, i ja takođe u pesmi kažem: ‘Halo’. Takođe, on predstavlja simbol obnove i transseksualne zajednice. Na kraju sam razmislio, i rekao sebi, to su stvari koje su bliske mom srcu i zadržao sam ga – ispričao je Luke Black za “Popjustice”.

1 COMMENT

  1. Тешко је копирати неког анонимног са козом што је шетао.А још теже , да је твоја имитација са јастогом…твоје лудило и нарцисоидност.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here