Milan ne odustaje od Luke Jovića, iako je Zinedin Zidan rekao da mu srpski napadač treba u novoj sezoni. “Roso-neri” se nadaju da bi veštom diplomatijom mogli da izdejstvuju da Srbin na San Siro dođe na jednogodišnju pozajmicu, sa opcijom otkupnine narednog leta.

Cena svakako ne bi bila mala, ranije se spekulisalo u španskim i italijanskim medijima, da Real ne bi pustio Luku Jovića ispod 50.000.000 evra. Ne treba zaboraviti da je predsednik Reala Florentino Perez platio Luku Jovića nemačkom Ajntrahtu čak 60.000.000 evra.

U ofanzivu je krenuo sportski direktor Paolo Maldini, čija je tiha patnja Luka Jović. Italijan se uzda u odlične odnose sa upravom “kraljevskog kluba” i ranije transfere Tea Ernandeza i Braima Dijaza. Pitanje je samo, da li postoji volja Reala, čitaj Zinedina Zidana, da pusti Srbina.

Francuz je proračunat čovek, uvek razmišlja na duže staze i sigurno je da sebi neće dopustiti da ostane samo sa Karimom Benzemom kao jedinim izborom na mestu napadača. Sezona je duga, moguće se povrede, a i sam je Zidan nedavno rekao da će pružiti priliku Luki Joviću, jer u njemu vidi ogroman potencijal.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here