Luka Jović pobesneo zbog tračeva da je loš otac: Oglasio se iz Madrida!

0
Tanjug/AP

Fudbaleru Reala, Luki Joviću,  ni malo ne prijaju priče koje se odnose na 1. rođendana svog sina, a koju su preneli brojni tabloidi. 

Naime, pojedini fanovi i mediji su na društvenim mrežama objavljivali provokativnu priču da ga je devojka Sofija odvojila od sina pred rođendan. Stoga je Jović to odmah štro demantovao.

Imao je Jović zdravstvenih problema, zbog čega je pauzirao i odmarao, kako bi se oporavio za meč Lige šampiona protiv Mančester sitija, u kom je zaigrao u završnici.

– S obzirom na to da pojedini mediji kojima ne želim da dajem reklamu pokušavaju u javnosti da me predstave kao lošeg oca, moram da se oglasim. Zbog problema sa stomačnim virusom, nisam hteo da rizikujem dolaskom u Beograd i time pogoršam situaciju u klubu s obzirom na to da je veoma bitna utakmica bila na rasporedu za dva dana – saopštio je Jović, pa nastavio u sličnom tonu.

– Sa svojom devojkom imam zdrav odnos što se tiče Davida i nikada me nije dovela u situaciju kao što se predstavlja u javnosti. Naprotiv, i ona je jako vezana za njega i odlučili smo da mu priredimo iznenađenje povodom prvog rođendana ovde u Madridu zajedno – napisao je Jović na Instagramu.

Izvor:
Vesti online

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here