Luka Jović pogodio za Zvezdinu pobedu!

0

Dečko koji obećava: Luka Jović
 

Vrlo korektna provera za Nenada Lalatovića da vidi trenutnu formu Zvezdine dece i igrača koji trenutno nisu licencirani! Kombinovani sastav Crvene zvezde savladao je ekipu Rudara iz Kostolca, člana srpske lige Zapad rezultatom 1:0, a strelac jedinog gola je bio Luka Jović u 22. minutu

 

Ekipa Nenada Lalatovića moćda nije impresionirala igrom, ali je mladi stručnjak imao nekoliko razloga za zadovoljstvo. U njegovoj formacioji 4-1-4-1, supertalentovani Luka Jović ponovo je zauzeo mesto na krilu, međutim to mu nije smetalo da iskaže rasan golgeterski njuh u prvoj ozbiljnoj situaciji. Posle centaršuta i asistencije beka Antića u 22. minutu, pomenuti Jović je sačekao povratnu loptu na nekih 12 metara i preciznim udarcem pogodio sam ugao golmana Kostolčana Stanojevića.

 

Pored Luke Jovića, valja apostrofirati odličnu partiju štopera Vukašina Jovanovića dok je pohvale zaslužio i Nenad Gavrić. Omaleni krilni fudbaler je još jednom pokazao koliko koristan može da bude za ekipu. Stalno se ponavljao i pomagao u defanzivi. Sa druge strane, Miloš Bosančić je pomalo delovao odsutno, a u nekoliko navrata se osetilo da i dalje nije dovoljno fizički spreman. Tokom prepodnevnog razovora sa novinarima, generalni sekretar Crvene zvezde Zvezdan Terzić apostrofirao je kvalitete Seneglaca Mamadua Mbođa. I očigledno nije mnogo pogrešio. Defanzivac sa afričkog kontinenta ostavio je više nego korektan utisak. Bio je miran na lopti, siguran u skoku , a podelio je i par korisnih pasova. Vrlo zanimljiv utisak, mada treba uzeti u obzir i jačinu protivnika. Zvezda je imala još nekoliko šansi preko Despotovića.

 

Dok je kombinovana ekipa igrala sa Kostolčanima, prvi tim je imao lagani trening.

Zvezda je meč protiv Rudara počela u sastavu: Kahriman, P. Đorđević, Jovanović, Planić, Antić – Gogić – Ristić, Bosančić, Gavrić, Jović, Despotović Igrali su još: Trkulja, N. Đorđević, Mitrović, Mbođ, Ahčin, Čikić, Jokić i Karaklajić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here