Srpski internacionalac, Luka Jović, po svemu sudeći, dobiće svoje minute i konačno će zaigrati za Real jer se on ne nalazi na transfer listi Madriđana!

Kako prenose španski meidji, na “listi za odstrel” Kraljevskog kluba je sedam igrača. Zinedin Zidan želi da osveži ekipu, a prvi na listi “žrtava” je Geret Bejl kojeg već dugo ne žele u timu.

Odnosi sa njim su prilično zahladili, a posle pauze zbog korona virusa, njegov agent će morati dobro da se potrudi kako bi mu pronašao finansijski izdašan angažman.

As prenosi da su na listi još Hames Rodrigez, Lukas Vaskez, Marijano Dijaz, Alvaro Odriozola, Alfons Areola i Naćo Fernandez, kao i to da se u klubu se nadaju da će moći da od svih prihoduju više od 100 miliona funti.

Povrede su još jedan razlog za otpisivanje Bejla, Hames nije ni bleda senka one zvezde sa pretprošlog Mundijala u Brazilu, ostala imena su manje-više očekivana na spisku. Zanimljivo je i da nema Luke Jovića, kome nije ni pružena baš velika šansa.

Madriđani će oćigledno imati strpljenja i razumevanja i spremni su da “čekaju” mladog napadača da pokaže formu iz Ajntrahta zbog koje je i stigao u glavni grad Španije.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here