Lukas: Droga je bila jedina greška u mom životu

0

Bolje da saznaju od oca nego na internetu

– Nije da sam se smirio. Ne mogu biti ništa drugo do onoga što jesam, ali valjda je mir došao s godinama. Dobio sam još jedno dete i sada stvarno uživam u odrastanju Viktorije (3). Stvorio sam super odnos i sa starijom decom, sa ćerkom Miljanom (23) i sinom Lazarom (18). Lepo su mi se složile kockice na svim poljima – kaže Aca i dodaje da iako je u proteklih nekoliko meseci u žiži interesovanja zbog sukoba sa njegovim bivšim menadžerom Sašom Mirkovićem, na tu temu ipak ne želi da govori.

Poznato je da Lukas nikada nije vodio miran život, a ni on sam nikada nije krio da je imao i poroke.

 

– Viktorija će sigurno da me pita jednog dana za sve što sam radio, ali moji stariji klinci to znaju. Stojim iza svega u životu. Za 99 odsto stvari se ne kajem, jer čovek iz svega treba da izvuče pouku. Rekao sam da je jedina greška bila droga. Ipak, probao sam je jer nisam znao. Ja sam brži od interneta i moji klinci sve što su saznali o meni saznali su od mene, pa i za drogiranje. Mislim da sam ja uvek sve mogao bolje da im objasnim. Ako sam odabrao da budem javna ličnost, a nisam cvećka, onda moram da snosim odgovornost i da objašnjavam šta se sme, a šta ne – kaže pevač i osvrće se na priče da njegova supruga raspolaže kućnim budžetom ne negirajući ih. Kako kaže, otkad je ona preuzela brigu o finansijama, uvek su u plusu.

 

Ipak, posle svega, on misli da je bio dobar roditelj.

– Mislim da su moja deca imala jedno zdravo odrastanje. Miljana studira, sin će sad da upiše fakultet. Mislim da nisu mnogo osetili teret moje slave. Muzički afiniteti? Pa, ništa od toga… Ćerka je otišla u jednom smeru, završava fakultet, zaposlio sam je u Grandu kao šminkerku, a sin će na fakultet za fizičku kulturu – ponosno kaže Lukas za Blic.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here