Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic
Ceca i Aca Lukas

– Voleo bih da ih pomirim, zato što bih imao korist od toga (smeh), kad bi htele da dođu kod mene u emisiju – rekao nam je Aca.

Aca Lukas (52) veliki je prijatelj Cece Ražnatović, a kako nam je rekao, iako sada nije toliko blizak sa Jelenom Karleušom, misli da je ona dobar čovek, a smatra i da je sukob ove dve pevačice besmislen.

Aca je je kroz smeh istakao da bi od pomirenja Jelena i Ceca imale više koristi, nego sada kada nisu u dobrim odnosima, i da bi priča o tome svima bila zanimljiva.

– Iskreno da kažem, voleo bih da se pomire! Čak mislim da bi to bilo dobro i za njih (smeh). Nekako, vesti o tim njihovim suđenjima prolaze pored nas, nisu više interesantne. Mislim da bi spektakularnija priča bila da se pomire sada – počeo je priču je Lukas za Telegraf Jetset.

Pitali smo Acu da li će pomirenje Jelene i Cece, ako do toga nekim čudom ikada dođe, značiti da je on umešao svoje prste, a pevač nam je otkrio da će ih pozvati da zajedno gostuju kod njega u emisiji i da ukoliko dođu, neće se mešati u to da li će zakopati ratne sekire.

– Nikada neću biti posrednik nikome, jer ja ne želim da meni neko popuje, niti da me pita zašto i sa ovim dobar, sa ovim nisi. To kažem kao svoje mišljenje, možda čak i poslovno, mislim da bi to bilo bolje i za karijere. To bi bila frka neviđena. Voleo bih da ih pomirim, zato što bih imao korist od toga (smeh), kad bi htele da dođu kod mene u emisijiu – istakao je Lukas.

– Ne moraju da se pomire… Da sede i da pričaju, ja ću da pričam i sa jednom i drugom. To ni bilo top, ne bi bilo tuče, ne bi bilo svađe. Možda ću to i da ih pitam – rekao je pevač.

– Zvaću ih ponaosob, naravno, ali bi bila dobra fora kada bi htele da dođu zajedno… Voleo bih, to bi sa neke strane bilo baš interesantno i dobro. Mislim da je sukob besmislen generalno. Cecu mnogo volim i prijatelj sam njene porodice dugogodišnji i tu nema spora. Ne dam na nju i na njenu decu pogotovo, to je moja obaveza kao prijatelja porodice – dodao je folker.

– Mislim da je besmisleno da se svađaju, mislim da bi bila dobra fora da se pomire i to u mojoj emisiji (smeh) – zaključio je Lukas.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime